PUBLICITAT

'Andorra Econòmica' vol donar a conèixer el país al món

  • La revista incorpora articles d'opinió i entrevistes a personalitats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Blanch, Altimir i Augé, a la presentació de la revista,ahir. Foto: TONY LARA

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) va presentar ahir la nova revista Andorra Econòmica, que edita per donar a conèixer Andorra al món amb un missatge positiu. El mitjà, escrit en català i anglès, incorpora articles d'opinió i entrevistes a personatges destacats del país, com empresaris, advocats, notaris i fins i tot esportistes.

Andorra Econòmica tindrà una periodicitat semestral, i del seu primer número se n'han editat 3.000 exemplars en paper, dels quals se'n repartiran al voltant del miler a confederacions empresarials, escoles de negocis, ambaixades i altres entitats de fora del país.

El vicepresident de la Comissió de Relacions Internacionals i Institucionals, Pere Augé, va manifestar que «ens hem adonat que els canvis que s'estan fent a Andorra no són coneguts al món, i de fet el país no ho és», i que una de les «obsessions» de la CEA és difondre i donar a conèixer aquest nou model per diversificar i reactivar l'economia.Paral·lelament, s'ha renovat el portal web de la CEA i la seva newsletter.



Per a més informació consulti l'edició en paper.

 



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT