PUBLICITAT

Una quarantena de persones participen a la 'flashmob' solidaria

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Al voltant d'una quarantena de persones van participar ahir en la flashmob al centre comercial illa Carlemany en favor del projecte Vacances en Pau. L'activitat, organitzada per l'Associació d'Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí (Adsaps), va anar seguida de la projecció del documental Hijos de las nubes, produït per Javier Bardem, i se suma a totes les accions que fa l'associació per donar-se a conèixer i recaptar fons per poder pagar els vols dels infants sahrauís que vénen a passar l'estiu amb famílies d'Andorra.

La presidenta de l'Adsaps, Lluïsa Hurtado, va indicar que aquesta és una activitat més de les que fan durant tot l'any per aconseguir recaptar fons per poder pagar els vols dels nens sahrauís que acullen les famílies andorranes. Aquest any han estat nou els nens que s'han acollit al Principat, i tot i que les despeses de manteniment dels infants les assumeixen les famílies, Hurtado va recòneixer les dificultats per poder pagar els vols, que és el més car del projecte. Per aquest motiu, aquest any s'ha comptat amb el suport dels patrocinadors del projecte, la Fundació Banca Privada d'Andorra, que aquest any ha assumit el cost dels bitllets.

La gerent de la Fundació BPA, Carme García, va indicar que des de la fundació es va voler «ajudar a les famílies andorranes que havien teixit un lligam familiar amb aquests nens», i que «no han parat de participar en tots els actes socials del país». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT