PUBLICITAT

Confiscat tabac de contraban valorat en més de 3.500 euros

EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

La Guàrdia Civil va decomissar dijous passat 796 paquets de tabac de contraban i 50 purets, valorats en 3.576 euros, en quatre actuacions dutes a terme a la duana de la Farga de Moles. Els quatre denunciats, que viatjaven en quatre vehicles amb matrícula francesa, tenen entre 19 i 54 anys i tots ells resideixen a França. Les quatre actuacions es van dur a terme entre la una del migdia i les deu de la nit de dijous passat.

La Guàrdia Civil va informar que, de les quatre intervencions, la més destacada es va produir a les 19.45 hores quan els agents van inspeccionar un turisme de la marca Renault Clio on hi van trobar 515 paquets de tabac ros de diverses marques valorats en 2.361 euros amagats en una caixa i una bossa de viatge dins del mateix vehicle.

Per tot plegat, els agents van aixecar quatre actes de decomís de contraban, i la mercaderia va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles. Confiscacions que continuen sent molt freqüents en aquest pas fronterer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT