PUBLICITAT

Brasil assegura que Rosell desviava diners a Andorra

  • El directiu hauria enviat una part dels 8,3 milions estipulats per contracte
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Una part dels diners que l'actual president del F.C. Barcelona, Sandro Rosell, rebia de la Federació Brasilera de Futbol (CBF), eren desviats a bancs andorrans. Així ho asseguren mitjans de comunicació del Brasil, que informen que els diners partien dels partits amistosos que la selecció brasilera cobrava per encontres jugats arreu del món, en motiu d'un acord amb una empresa de Rosell.

L'empresa Uptrend Development, amb seu fiscal als Estats Units i de propietat de Sandro Rosell, hauria sol·licitat a ISE, l'empresa organitzadora dels amistosos del Brasil i amb seu a les Illes Caiman, que part dels 10,9 milions de dòlars (8,3 milions d'euros) que va rebre pels 24 amistosos fossin ingressats a bancs andorrans, assegura el mitjà de comunicació Estadão.

A canvi del monopoli sobre els amistosos de la selecció brasilera, l'empresa de Rosell presentava opcions d'adversaris, estadis de qualitat i cobrir els costos de l'operació. L'empresa guanyava amb la venda de les entrades i dels drets de transmissió dels partits a d'altres països. Però des de Brasil s'assegura que bona part dels diners que hauria de pagar l'empresa del directiu, no arribaven al país brasiler.

El mitjà Estadão també manifesta que l'actual president del Barça podria ser condemnat a fins a vuit anys de presó per un altre afer relacionat amb la corrupció al món del futbol. Concretament, per falsedat documental i per beneficiar-se econòmicament de contractes sense adjudicació per promoure l'amistós de la selecció brasilera contra Portugal l'any 2008. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT