PUBLICITAT

La Fundació Crèdit Andorrà atorga 4 beques per estudiar a l'estranger

  • Tres dels alumnes aniran a Barcelona, i el quart es desplaçarà fins a Londres
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Giró, Jordana, Fuster i la directora de la Fundació, Francesca Ros. Foto: ÀLEX LARA

La Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat a quatre joves del país una beca per a estudis de postgrau a l'estranger. En concret, es tracta de màsters relacionats amb el management, l'advocacia i la medicina. El jurat de la convocatòria 2013-2014 ha reconegut els mèrits d'Aitor Fuster, Albert Garcia, Oriol Giró i Lorena Jordana. A més, tres estudiants més que van rebre una beca de doctorat en edicions passades (Xavier Fonoll, Carlos Francisco Rosado i Enric Xipell) han obtingut una renovació per un any més.

Barcelona ha estat la ciutat escollida on continuar els estudis per tres dels nous becats. Jordana cursarà un màster en Management Internacional a Esade, el mateix centre que ha triat Giró per fer un doble màster en Advocacia i Dret dels Negocis. Fuster estudiarà un màster en Management a EADA, mentre que Garcia anirà a Londres per assistir a un màster en Immunologia i Malalties Infeccioses.

Les bases de la convocatòria estableixen l'atorgament de tres beques. En aquesta edició, però, l'elevat nivell de les candidatures i el bon currículum dels aspirants, ha provocat que la Fundació decidís atorgar-ne quatre en lloc de les tres previstes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT