PUBLICITAT

Detingut un resident espanyol per maltractaments en l'àmbit domèstic

  • La Policia localitza el presumpte responsable d'una baralla a Arinsal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'edifici de la Policia. Foto: TONY LARA

la Policia va detenir dimarts passat a Andorra la Vella un resident espanyol de 46 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral per maltractaments en l'àmbit domèstic, i d'un delicte contra la llibertat per amenaces de mort. Aquesta actuació forma part del balanç de la Policia de la setmana passada, que va acabar amb vuit persones detingudes per diversos delictes.

Quatre de les detencions es van produir per superar el límit d'alcoholèmia permès: dos residents espanyols de 54 i 35 anys, una resident espanyola de 56 anys i un resident portuguès de 27 anys. Pel que fa a la resta, corresponen a delictes contra la integritat física i contra la funció pública.

D'entre aquestes darreres quatre, destaca a més de la del resident que va maltractar, la de a la de dijous passat, quan els agents van detenir a Escaldes-Engordany un andorrà de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física per lesions. Els fets s'haurien produït el dia 18 d'agost en una baralla en un aparcament d'una discoteca d'Arinsal. La víctima hauria cursat denúncia.

També el dijous, la Policia va detenir a Escaldes-Engordany, un espanyol no resident de 50 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física per lesions. Els agents van ser requerits arran d'una baralla per una plaça d'estacionament en un aparcament comunal d'Escaldes.

Finalment, el passat divendres la Policia va detenir a Andorra la Vella un resident portuguès de 54 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública per resistència greu a funcionaris, d'un delicte contra la llibertat per amenaces a funcionaris i d'un delicte contra l'honor per injúries a funcionaris. Els agents van ser requerits arran d'una alteració de l'ordre públic a l'interior d'un bar d'Andorra la Vella. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT