PUBLICITAT

Mor Comes, el director del departament d'Ordenament

  • Va participar en la construcció de les infraestructures més importants del país
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Esteve Comes amb Toni Martí en una visita al túnel dels Dos Valires Foto: ANA / M.T

Al'edat de 53 anys, Esteve Comes Simona ens va deixar dilluns passat. El director d'Ordenament Territorial. Comes patia una malaltia pulmonar que se li havia detectat feia pocs mesos i per la qual s'havia sotmès a una intervenció quirúrgica. Enginyer de professió, va començar a treballar a l'administració pública i concretament al Departament d'Ordenament, gairebé en acabar els estudis. Comes havia participat en els darrers anys, de manera directa o indirecta, en la construcció de moltes de les infraestructures públiques del Principat, entre elles una de les més emblemàtiques com és la del túnel dels Dos Valires. Una obra que va permetre fer possible un vell somni, la connexió de les parròquies altes entre sí, sense necessitat de passar pel centre del país.

CONEIXEMENTS / L'enginyer va ser testimoni de primera mà de la transformació del territori com a bon coneixedor del terreny que trepitjava donat que treballava en aquesta àrea del ministeri d'Ordenament Territorial des de feia anys, abans del canvi constitucional, en temps de les velles institucions. Comes era un jove afable i treballador, molt dedicat a la seva feina, que no tenia pressa a l'hora d'explicar un projecte per tal que el seu interlocutor i el públic en general l'entengués. Creia en la tasca que podia fer des de l'administració pública per millorar les infraestructures del país.

També destacava per les dots negociadores que va poder demostrar al llarg de la seva trajectòria professional, sobretot per la seva participació en l'àmbit de l'urbanisme. El seu funeral s'oficiarà avui a les onze del matí a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella.

Durant la jornada d'ahir dimarts van ser moltes les persones que es van voler atansar fins al tanatori per tal de donar el condol a la família, del que va ser un dels enginyers més importants i brillants del Principat en els últims anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT