PUBLICITAT

Competició de llevaneus

  • Díaz, Lestang, Da Silva i Bellosta representaran Andorra al segon Campionat Internacional de conductors dels ginys hivernals
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Una de les proves, ahir al Circuit Grandvalira Foto: ÀLEX LARA

Jonathan Díaz, Bertran Lestang, Domingos da Silva i Marcel Bellosta han estat els guanyadors de les proves eliminatòries per participar al 2n Campionat Internacional de conductors de llevaneus, que va celebrar-se ahir al Circuit Grandvalira del Pas de la Casa. D'aquesta manera, els quatre conductors que van obtenir les millors puntuacions seran els representants andorrans al campionat, que tindrà lloc en el marc del XIV Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal de l'Associació Mundial de la Carretera (AIPCR), del 4 al 7 de febrer del 2014 a Andorra la Vella.

A les proves eliminatòries celebrades, els xofers tant dels comuns com del COEX van competir al Circuit Gradvalira i van demostrar les seves habilitats per tal de guanyar-se una plaça i poder participar a la final de l'any vinent. En total van ser 28 les persones participants a la prova, nou dels quals provinents dels comuns i 19 del COEX, informa l'ANA.

Jonathan Díaz, xofer del COEX especialitzat en la zona del Port d'Envalira, va ser el primer classificat, obtenint 490 punts sobre un total de 600. Bertran Lestang, també del COEX però en aquest cas especialitzat a la zona de Sant Julià de Lòria, va ser segon, amb 445 punts. El tercer classificat va ser Domingos da Silva Rodríguez, representant del Comú de la Massana, després de superar les proves amb 420 punts. Amb els mateixos punts però amb un temps superior va finalitzar Marcel Bellosta, que va ser el quart classificat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT