PUBLICITAT

Un 25% més d'expositors a la Fira d'Andorra la Vella

  • Se centrarà en l'oci, l'esport, el lleure i el benestar
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ANA

La 35a edició de la Fira d'Andorra la Vella tindrà com a tema principal l'esport, l'oci, el lleure i el benestar i comptarà amb un total de 179 estands, el que suposa un rècord de participació amb un 25% més d'expositors que en la darrera edició, incloses les 37 associacions.

La fira es dividirà en cinc zones: l'envelat principal amb la fira comercial, el de productes d'Andorra, la fira d'artesans, la d'associacions i la zona d'activitats exteriors. A més, per donar cabuda a tota l'oferta, la superfície de la Fira s'ha ampliat pel passeig del riu fins la plaça de la Rotonda –on s'hi ubicarà la Fira d'artesans–, de manera que els vianants de l'avinguda Meritxell entrin directament a la fira tot passejant.

Entre les novetats d'aquest any, segons va explicar ahir la cònsol de la capital, Rosa Ferrer, hi ha la instal·lació d'un circuit de kàrting darrere l'Orri i un punt de restauració al mateix envelat de la fira comercial. A més, un centenar de restaurants de la parròquia oferiran un menú especial de fira del 25 al 27 d'octubre. L'objectiu, com va manifestar el cònsol menor i conseller de Promoció econòmica, Jordi Minguillón, és esdevenir «una fira de referència als Pirineus».

El pressupost és de 198.000 euros, el mateix que l'any passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT