PUBLICITAT

El 19,4% del professorat espanyol a Andorra fa vaga

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:TONY LARA

Aproximadament un 19,4% dels professors del sistema espanyol a Andorra van secundar ahir la vaga general convocada per la Plataforma Estatal per l'Escola Pública espanyola. El secretari de la secció d'Andorra de la Federació d'Ensenyament de CCOO, Pedro Medina, va reconèixer que no es pot considerar un èxit.

«Ens deixa una mica perplexos constatar que quan més s'agreugen els atacs a l'escola pública per part del Govern espanyol i les mobilitzacions a Espanya continuen vives amb una participació massiva, el professorat espanyol a Andorra sembla estar-ne al marge», va manifestar Medina.

Segons les dades facilitades des de la secció d'Andorra de la Federació d'Ensenyament de CCOO, van seguir la vaga 15 professors de l'Institut Espanyol, de l'Escola d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany.

Mentre el seguiment a Andorra va quedar entorn al 19% del professorat, els sindicats convocants, CCOO, FETE-UGT i STEs.i, van quantificar en el 83% el seguiment a Espanya. En un comunicat de premsa van expressar que l'activitat acadèmica i universitària «s'ha paralitzat en aquest dia davant dels reiterats atacs al sistema educatiu per part del Ministeri».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT