PUBLICITAT

Els treballadors d'Ordino Studios creuen que no cobraran

  • Les parts implicades en la possible fallida de l'empresa resten a l'espera de la Batllia
  • Una empleada diu que Albà «els va assegurar» que cobrarien les nòmines pendents
LAIA F. MAROT
ESCALDES-ENGORDANY

Les parts implicades en la possible fallida d'Ordino Studios van assegurar a aquets rotatiu que a data d'ahir desconeixien la decisió de la Batllia, a la qual la productora audiovisual ha fet la demanda de cessió de pagaments. La cònsol menor d'Ordino, Consol Naudí, va dir ahir no tenir constància de cap novetat, i una de les treballadores de l'empresa va mostrar la seva indignació assegurant que «no sabem res de res, ens tenen totalment desinformats tant la Batllia com el Govern». Una situació preocupant per als treballadors ja que «no tenim ni cobertura social».

La mateixa treballadora d'Ordino Studios, la qual encara no es pot dir que sigui «ex» ja que «segons en ha informat l'advocat, no estem legalment acomiadats fins que l'empresa faci fallida», va explicar ahir que el gerent de l'empresa, Jordi Albà, «ens va prometre en la última reunió que cobraríem les nòmines pendents», concretament «que les cobraríem en tres terminis: el 30 d'octubre, el 8 de novembre i al desembre».

Per al primer cobrament, doncs, només queda un dia, però la treballadora va assegurar que «no confiem en que ens paguin; totes aquestes declaracions del Govern són fum, ens han deixat tirats».

Molts treballadors estan començant a marxar del país «ja que no tenen papers», i alguns, «com una canadenca que va venir fa poc, aguanta perquè no ha cobrat ni tan sols la primera nòmina».

«ON HAN ANAT ELS DINERS?» / «Ja sabíem que alguna cosa no anava bé perquè el mes d'agost ja vam cobrar la meitat del sou en efectiu i l'altre a través de transferència bancària»; tot i les irregularitats, la treballadora va assegurar que «vam continuar treballant per fer les entregues del videojoc perquè estàvem compromesos amb la empresa».

Tenint en compte els crèdits avalats pel Govern, els projectes i la feina que tenien el dia a dia, els treballadors es pregunten «¿on han anat els diners?», i més quan «no costa tant mantenir un equip de 30 persones fent un videojoc i gaudien d'un lloguer assequible». De fet, «no entenc en quin moment es poden plantejar salvar la empresa. Jo no confiaria mai en els que han portat la gestió».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT