PUBLICITAT

Al Consell General, de peu

  • En la Junta de presidents d'ahir va tornar a posar-se sobre la taula el debat sobre on han de fer les intervencions els consellers i el Govern
L. F. M
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La ministra de Salut en una intervenció al Consell General. Foto: TONY LARA

¿On s'és vist que en un parlament els parlamentaris facin les seves intervencions asseguts en els seus escons sense aixecar el cap del paper que tenen al davant? ¿I que el cap de Govern i els ministres el responguin també asseguts? Segons Jaume Bartumeu, president del grup mixt, a cap. Ahir a la Junta de Presidents va tornar a posar-se sobre la taula el debat de com s'han de fer les intervencions durant les sessions de control a l'Executiu al Consell General i els presidents dels grups van intercanviar opinions sobre «quan, com i des d'on han de parlar els consellers».

Per Bartumeu està molt clar, «i ja ho vaig demanar en la última Junta de Presidents»: els consellers pregunten a peu dret i el cap de Govern i els ministres responen a peu dret, «com en tots els parlaments. Per veure els consellers drets, però, els ciutadans hauran d'esperar a les properes sessions, ja que avui no ha estat possible aplicar el nou protocol «per problemes amb la megafonia, encara estem així». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT