PUBLICITAT

Baró demana llibertat per gestionar les transferències

  • El cònsol creu que s'assolirà un consens en el tema de les competències
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto:

El cònsol major de la Massana, David Baró, és partidari que els comuns tinguin llibertat per decidir a què destinen els diners de les transferències del Govern. Així ho va manifestar a RNA, on va defensar la necessitat que els comuns puguin gestionar els diners com creguin convenient, sense una ràtio preestablerta. De fet, aquest és un dels temes que es posaran sobre la taula el proper dia 19 en la reunió que els comuns mantindran amb el Govern per parlar sobre la delimitació de competències i la Llei de transferències.

Baró es va mostrar optimista de cara a aquesta reunió, plantejant que les dues parts «ens hem de mentalitzar que farem un pas endavant». A més, va assenyalar que les formes seran importants i que el debat ha de ser «sincer, franc i lleial».

El cònsol de la Massana creu que es podrà arribar a un consens perquè en el treball previ fet per tots els comuns «no vam notar cap problemàtica». A més, va afegir que hi ha una gran part de serveis amb els quals s'ha d'arribar a un acord com el transport públic, que s'hauria de centralitzar a nivell nacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT