PUBLICITAT

Una parròquia 'gay friendly'

  • L'Acelma treballarà amb el comú per dissenyar una oferta que incideixi en el comerç però també en l'oci i la cultura per seduir aquest públic
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Membres de l'Acelma en la roda de premsa d'ahir. Foto: ANA / D. P

L'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana, Acelma, ha renovat recentment la junta i vol donar un aire nou l'associació. Així, a més de seguir treballant per implicar la ciutadania en tots els esdeveniments que organitzen, també es plantegen accions comercials segmentades. La idea de convertir la Massana en una parròquia gay friendly, per exemple, n'és una, tal i com va informar l'ANA.

L'Acelma va anunciar ahir que està treballant tota una sèrie de propostes per tal que la parròquia es converteixi en gay friendly. Aquesta expressió s'utilitza per designar llocs, polítiques, persones o institucions que busquen la creació d'un ambient amigable vers els gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals.

Així ho va anunciar el vicepresident de l'associació, Juli Fernández, que va avançar que en les converses mantingudes amb el Comú sobre la proposta han estat molt ben rebudes. Des de l'associació han posat en relleu que es tracta d'una proposta seriosa i que es treballarà tant la part comercial com la vessant lúdica i cultural. Així, dels actes que es podrien organitzar, destaquen les idees de fer cicles de cinema gai-lèsbic, conferències o fins i tot una trobada de gais i lesbianes cristianes, va dir Fernández.

Tot i que encara no s'ha concretat cap acció, la idea de la nova junta és començar a treballar en l'esquema i les idees després de Nadal. Primer es convocarà els socis per explicar la idea i de seguida es crearan comissions de treball per avançar el més ràpid possible. Malgrat la voluntat i les ganes d'Acelma, Fernández va reconèixer que hi ha molta feina per fer, tot i estar convençuts de l'èxit de la iniciativa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT