PUBLICITAT

La Policia deté 20 persones la setmana passada

  • La majoria són per superar la taxa d'alcoholèmia al volant
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un entrenament recent del Grup d'Intervenció Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir fins a 20 persones durant la setmana passada, entre els dies 2 i 8 de desembre. Així n'ha informat a través d'un comunicat.

Diumenge van tenir lloc les detencions més destacables: dues dones i dos homes no residents, d'entre 24 i 38 anys, com a presumptes autors de furts continuats de mercaderia en diferents establiments del Principat. Els agents van recuperar 55 ampolles de perfums de diferents marques, 26 cartrons de tabac, 25 carteres de pell, 4 bosses de mà, una ampolla de whisky i 35 peces de roba de diferents marques, a més d'un tornavís, un ganivet, una tenalla i diferents bosses folrades d'alumini per inutilitzar el dispositius d'alarma dels establiments.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, la Policia va detenir tres persones durant la setmana passada: un home de nacionalitat andorrana de 47 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'introducció i possessió de droga tòxica, i se li van decomissar 20 grams de cocaïna; un espanyol no resident de 21 anys, amb 1,3 grams de cocaïna; i un home no resident romanès de 34 anys, en possessió de restes ínfimes i una cigarreta confeccionada amb cocaïna. D'altra banda, la Policia va detenir nou persones durant la setmana passada per delictes contra la seguretat del trànsit per haver superat els límits d'alcoholèmia permesos.

ALTRES DELICTES / Durant la setmana s'han detingut tres persones per ús de documents falsos, dos d'ells georgians controlats per suposats delictes de furts i amb ordre de recerca judicial anterior per ús de documents inautèntics. Finalment, també s'ha detingut un home per maltractaments en l'àmbit domèstic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT