PUBLICITAT

Conveni perquè els infants de la Gavernera tinguin accés gratuït

EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Rodríguez i Palmitjavila signen el conveni, ahir al Palau de Gel. Foto: ANA / M.T.

El ministeri de Salut i Benestar i el Comú de Canillo van signar ahir un conveni de col·laboració per permetre que els infants del centre d'acolliment de la Gavernera puguin gaudir gratuïtament de les activitats esportives i de lleure que ofereix el Palau de Gel. L'objectiu és potenciar la inserció social d'aquests joves i infants, i poder incloure en el calendari d'activitats que duen a terme l'oferta d'oci que ofereix l'equipament canillenc.

La signatura del conveni va anar a càrrec de la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, i del cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila. Rodríguez va indicar que és fonamental que les entitats col·laborin amb el Ministeri per potenciar la solidaritat, mentre que Palmitjavila va afegir que aquest conveni s'inscriu dins dels canvis que està fent el Palau de Gel per potenciar el vessant lúdic de l'equipament i la voluntat d'arribar a tota la població d'Andorra.

El conveni permetrà que els infants de la Gavernera, que actualment són un total de vuit, puguin gaudir de les activitats sempre acompanyats d'un educador i amb previ avís.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT