PUBLICITAT

El Palau de Gel incrementa un 2% els usuaris de la pista

  • El 2013 es preveu «un tancament més relaxat a nivell financer»
EL PERIÒDIC
CANILLO

El cap d'Esports del Comú de Canillo, Francesc Oriol, va explicar ahir que des que s'ha potenciat la vessant més lúdica del Palau de Gel amb la posada en marxa dels quads i de la zona infantil, la freqüentació a la pista de gel s'ha recuperat. Oriol va xifrar en un 2% aquest augment d'usuaris, cosa que permetrà acabar aquest 2013 fent «un tancament més relaxat a nivell financer que no pas l'any passat».

Oriol va afegir que, malauradament, a nivell global la freqüentació a la instal·lació no augmenta, i que caldrà veure el gros de la temporada d'hivern per valorar els resultats de les millores que s'han fet en l'oferta, amb la posada en funcionament d'una zona infantil i de l'activitat de quads per a infants.

En aquest sentit, Oriol va indicar que l'any 2013 no es tancarà amb un increment global d'usuaris, però sí que «tindrem una estabilitat a nivell d'explotació superior a l'any passat», i es podrà fer un tancament més relaxat a nivell financer, va informar l'ANA.

Optimisme pel Nadal / Pel que fa a l'inici de la temporada d'hivern i a les previsions, Oriol va indicar que han començat la temporada «molt esperançats» gràcies a la gran quantitat de neu que hi ha hagut. Malgrat tot, va reconèixer que el Pont de la Puríssima no ha deixat de ser un pont curt, i va assegurar que hi ha molt més bones perspectives de cara a les festes de Nadal.

De fet, considera que les dues setmanes de Nadal seran molt positives, ja que els dies festius cauen entre setmana i això pot propiciar un augment de visitants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT