PUBLICITAT

El Govern adjudica 15 projectes d'obra pública per 7 milions d'euros

  • Destaquen els treballs de la rotonda de la CG2 amb el carrer Ciutat de Sabadell
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Projecció de la rotonda Foto: EL PERIÒDIC

El Consell de Ministres d'ahir va servir per adjudicar un total de 15 projectes d'obra pública per un import total de 7 milions d'euros. Entre ells, destaca la construcció de la rotonda de la carretera de l'Obac, les fases 3 i 4 de les obres de canalització del riu a Santa Coloma, el condicionament de l'Hotel Glòria, i la redacció del projecte de les obres d'ampliació de l'escola de Canillo.

Entre els treballs adjudicats destaca la rotonda de la carretera de l'Obac en el seu encreuament amb el carrer Ciutat de Sabadell per un import d'1,3 milions d'euros i una durada de 12 mesos. Una altra adjudicació important és la corresponent a les fases 3 i 4 de les obres de canalització del riu Valira entre els ponts de Prat Salit i de Pobladó, per un import d'1,2 milions d'euros i una durada de 35 setmanes. El condicionament de l'Hotel Glòria de Sant Julià de Lòria s'ha adjudicat per un import d'1 milió d'euros i un termini d'execució d'11 mesos. També s'ha adjudicat l'adequació de l'edifici de les Boïgues per albergar Inspecció de Treball i el Servei d'Ocupació per un import de 311.354 euros i un termini de 12 setmanes.

A més, també es van acordar altres adjudicacions diverses per millores de la xarxa viària i per la instal·lació de proteccions contra la caiguda de blocs rocosos.

D'altra banda, es va adjudicar a l'arquitecte Marc Monegal la redacció del projecte d'ampliació de les escoles de Canillo per un import de 140.000 euros. Un cop es disposi del projecte, es preveu que les obres s'iniciïn durant l'estiu del 2014 i que l'entrada en funcionament de la infraestructura sigui per al curs 2016-2017.

Així mateix, també es va adjudicar els treballs d'assistència tècnica per a l'elaboració de l'estudi de viabilitat i plec de concessió de la desviació de Sant Julià de Lòria. Aquests treballs tenen un import de 124.208 euros i un termini d'execució de 9 mesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT