PUBLICITAT

Atropellat un home mentre posava les cadenes

  • La neu obliga a dur equipaments especials des d'Escaldes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La Policia fent el control d'equipaments especials, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

La Policia va informar ahir de dos accidents amb ferits, els dos a la zona de Racons, a la parròquia de Canillo. En el primer, un home de 57 anys va resultar ferit de consideració en ser atropellat mentre posava les cadenes al seu vehicle. A les 12.30 hores el conductor d'un turisme Lexus RH400 amb matricula espanyola que circulava en sentit descendent va colpejar un home a les cames en no observar la seva presència a la calçada quan es disposava a col·locar els equipaments especials al seu vehicle, va explicar la Policia en un comunicat. A conseqüència de l'incident, l'home –un turista espanyol de 57 anys–, va resultar ferit de consideració. En el segon accident s'hi van veure implicats tres vehicles; un Renault Megane amb matrícula francesa, un Mercedes GL i una auto-caravana Joint, amb matrícules espanyoles. El conductor del turisme Renault també circulava en sentit descendent quan va perdre el control i va xocar en un primer moment contra el turisme Mercedes que es trobava estacionat al marge dret, mentre el seu conductor hi col·locava equipaments especials, seguidament va travessar la calçada i va xocar contra l'auto-caravana que es trobava estacionada en una estació de servei al marge esquerre. Un dels ocupants del turisme Renault –una turista francesa de 61 anys– i la copilot de l'auto-caravana –una turista espanyola de 45 anys–, van resulta ferides.

Els Bombers van informar que a banda de la zona de Racons, van haver-hi altres problemes de col·lisions de vehicles a la zona de l'Aldosa, arribant a Pal i a Ordino.

EQUIPAMENTS ESPECIALS/ La intensa nevada de la diada de Sant Esteve va obligar els vehicles a dur equipaments especials a partir de la sortida d'Escaldes, tant per anar en direcció a la Massana com en direcció a Encamp. L'avís de dur cadenes a partir d'aquesta cota es va fer pels volts de les 11 del matí, moment en què la nevada va començar a fer-se més persistent. A les vies d'accés a França també era obligatori l'ús d'equipaments especials a la RN-20. Pel que fa a les estacions d'esquí, a Vallnord el 73% de les pistes estaven obertes, mentre que a Grandvalira el 82%, i els gruixos de neu a pistes oscil·laven a primera hora del matí entre els 70 i els 120 centímetres a Vallnord i els 98 i els 120 centímetres a Grandvalira.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT