PUBLICITAT

Pyrénées instal·larà una pista de trineus al centre comercial

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Muntatge de com ha de quedar la pista de trineus. Foto: EL PERIÒDIC

Pyrénées Andorra ha presentat un projecte per instal·lar una pista indoor de neu artificial per a trineus. El projecte, que ja ha passat els tràmits legals necessaris i disposa de tots els permisos, s'emmarca en la voluntat del grup d'oferir al turista un valor diferencial de compres i oci. Segons fonts de la mateixa empresa, la pista consisteix en una rampa de tres metres d'amplada que començarà al terrat de la desena planta de l'edifici de l'avinguda Meritxell, que actualment està reservat per a aparcament.

«El terrat té accés directe des dels ascensors, i actualment no el fem servir per a res. Al terrat s'instal·larà una zona d'esbarjo des d'on començarà la pista de neu artificial, que baixarà deu plantes, fins a la planta baixa», afirma el responsable del projecte.

La pista es començarà a construir a partir del febrer i s'espera que estigui acabada cap a l'estiu. La neu es produirà amb una nova tecnologia de nitrogen líquid que no requereix manteniment i és 100 % ecològica. Aquest nou mètode permet muntar, en molt poc temps, prolongacions temporals de la pista. En aquesta línia, Pyrénées Andorra es planteja la possibilitat d'allargar la pista per l'avinguda Meritxell fins a la rotonda en ocasions puntuals.

L'empresa encara no ha comunicat si l'ús de la pista serà gratuït o de pagament, però, sigui com sigui, s'haurà de buscar una alternativa per a la zona d'aparcament destinada als clients, ja que gairebé tot l'edifici del pàrquing es dedicarà a la pista de trineus. Els detalls del projecte i els plànols estan disponibles al web del grup: www.pyrenees.ad.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT