PUBLICITAT

L'Iglú Hotel obre amb expectatives d'incrementar les pernoctacions

  • Grandvalira confia vendre un 10% més de nits
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El restaurant, amb terra de fusta i decoració inspirada en els Jocs Olímpics d'Hivern, ahir Foto: ANA / N.M.

L'Iglú Hotel de Grandvalira ha obert aquest cap de setmana amb bones expectatives, de poder incrementar fins a un 10% el nombre de pernoctacions de la temporada passada, de 350. Tot i que encara no s'ha enllestit del tot la construcció de l'iglú, ja hi ha quatre habitacions acabades i s'està finalitzant la suite. Aquest divendres ja hi van haver nou hostes, dissabte vuit, i per cap d'any ja hi ha 15 reserves fetes, segons va explicar a l'ANA la directora de l'hotel, Prisca Llagostera.

L'Iglú Hotel presenta, aquest any, un disseny diferent a les temporades anteriors. Tot i que la seva ubicació és la mateixa de sempre, a Grau Roig, i el dissenyador també repeteix, Joan Carles Arellano, en aquesta ocasió s'han triat motius «autòctons» per decorar les estàncies com poden ser boscos, isards, i fins i tot s'ha recreat una borda andorrana, amb llar de foc inclosa. El restaurant, en canvi, s'ha dedicat als Jocs Olímpics d'hivern que se celebraran aquest febrer a Sochi, Rússia.

Per donar més caliu a l'estància, s'ha posat al restaurant un terra de fusta, que a més «dóna menys fred». Tot i això, Llasgostera remarca que la temperatura acostuma a oscil·lar entre els tres i els set graus negatius.

Pel que fa al nombre d'habitacions, aquesta temporada s'ha reduït una i se n'han fet quatre més la suite. Tot i això, la directora de l'Iglú Hotel va indicar que no es preveu cap baixada de clients, sinó que precisament esperen incrementar el nombre de pernoctacions en un 10% respecte de la temporada passada, quan se'n van registrar 350 assolint el màxim històric de l'hotel.

En aquesta temporada, els preus s'han apujat entre un 3 i un 6%. Aquests van entre els 110 euros entre setmana i els 140 en cap de setmana a les habitacions bàsiques, on es comparteix amb fins a sis persones. El paquet inclou des de l'aperitiu a l'Hotel Grau Roig, la pujada amb retrac, un vi o sopa calenta de benvinguda a l'iglú, una passejada nocturna amb raquetes, el sopar, la sessió de jacuzzi, la baixada a primera hora del matí, abans que hi hagi esquiat ningú, i l'esmorzar a l'Hotel Grau Roig. L'estada a la suite, on és només per a dues persones, el preu oscil·la entre els 330 i 350 euros, i es disposa de jacuzzi individual i sopar gastronòmic, a més de la resta del paquet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT