PUBLICITAT

Les pistes esperen més esquiadors que el Cap d'Any 2013

  • Vallnord rep un 6% més de visites que el Nadal de l'any passat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Tant Vallnord com Grandvalira esperen aquests dies més esquiadors que un any enrere. En el primer cas, si des de Sant Esteve fins ahir havien rebut més de 40.000 esquiadors, des d'ara i fins a Reis confien en mantenir , si no incrementar, les xifres. A Grandvalira, el nivell de reserves és «molt bo» i per sobre de les de l'any passat.

A les Valls del Nord es preveu un alt nivell d'ocupació, i això ha de repercutir en la xifra d'esquiadors, que fins ara ha estat un 6% per sobre de la registrada en el mateix període de l'any passat, segons va informar el domini mitjançant un comunicat. A més dels bons nivells d'ocupació, també fan preveure una important afluència d'esquiadors la qualitat de la neu: els tres sectors de Vallnord mantenen entre el 95 % i el 100 % de les pistes i els remuntadors oberts. Els gruixos a Arcalís oscil·len entre els 90 i els 160 centímetres de neu pols, mentre que als sectors de la Massana, Arinsal i Pal, els barems oscil·len entre els 90 i els 120 centímetres, també de neu pols.

Pel que fa a les Valls d'Orient, el nivell de reserves «és molt bo», afirmen des de Grandvalira i «per sobre de l'any passat». Aquí, s'ofereixen uns 200 quilòmetres de pistes amb cotes de neu que van des dels 90 als 170 centímetres.

ARRIBEN BRITÀNICS I RUSSOS / Quant al perfil del client, a Vallnord exposen que es mantenen les famílies espanyoles tot i que s'ha detectat un repunt dels esquiadors francesos i també han tingut lloc les primeres arribades de russos i britànics. Aquest darrer mercat compleix les expectatives positives marcades i la tendència va a l'alça.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT