PUBLICITAT

La Policia deté tres persones per possessió de drogues

  • Entre el 23 i el 29 de desembre s'han efectuat sis detencions
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La frontera hispanoandorrana Foto: TONY LARA

La Policia va detenir tres persones durant la setmana passada per intentar accedir al país per la frontera del riu Runer amb diverses quantitats de marihuana i speed. Aquestes detencions formen part de les sis que s'han produït durant la setmana del 23 al 29 de desembre, segons explica el Cos de Policia en un comunicat.

La Policia va detenir diumenge tres persones quan intentaven entrar al Principat amb diverses quantitats de droga en un autobús de línia regular. El primer detingut, com a presumpte autor d'un delicte d'introducció i possessió de droga tòxica, va ser un home no resident de nacionalitat espanyola i 47 anys, que portava 90 grams de marihuana.

Paral·lelament, també diumenge i a la frontera del riu Runer, la Policia va detenir dos homes no residents de nacionalitat espanyola de 38 i 19 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'introducció i possessió de droga tòxica. Durant la detenció es van decomissar 52,8 grams de speed i 38,1 grams de marihuana.

D'altra banda, la Policia va detenir el passat dia 26 de desembre a Escaldes-Engordany, dos homes (un resident i un no resident) de nacionalitat espanyola de 33 i 32 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'omissió del deure de socors, en relació a la mort d'una esquiadora el dia de Nadal a Grandvalira. Els dos joves van ser posats en llibertat l'endemà, sense passar a disposició judicial, segons van explicar fonts policials en el seu moment.

Finalment, el passat dia 27 de desembre els agents van detenir a Escaldes-Engordany, un andorrà de 24 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física (lesions amb un got de vidre). Els fets s'haurien produït la nit del 25 arran d'una baralla en una discoteca de la Massana, per la qual la víctima hauria cursat denúncia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT