PUBLICITAT

El Saló de la Infància espera rebre uns 2.000 visitants al Pas de la Casa fins a Reis

  • Per atraure turistes confien en la col·laboració amb Grandvalira
EL PERIÒDIC
ENCAMP

20140102183214378
Dos nens practiquen boxa en un ring inflable, ahir al Saló de la Infància. Foto: ÀLEX LARA

Durant el darrer tram de les vacances nadalenques, el Saló de la Infància i la Joventut es desenvolupa al Pas de la Casa, on hi predomina una major presència de turistes, segons van reconèixer des del Comú i des de l’organització. ‘És un bon atractiu i fins i tot hi ha turistes que ho demanen any rere any’, va afirmar el cònsol major d’Encamp, Jordi Mas. I és que el saló és un reclam més per als visitats dins de la parròquia.
També per atraure aquestes visites de turistes, des de Studio Eventia confien en la col·laboració amb Grandvalira, a través de la qual sortegen forfets i fan promoció del saló a les pistes, segons informa l’ANA.
En canvi, per la capacitat del poliesportiu han hagut de prescindir d’una de les principals novetats d’aquesta 22a edició, el laser tag. ‘Hem prioritzat els inflables perquè hi poden jugar més nens’, va exposar la responsable de Studio Eventia, Elisenda Planas.
En aquest espai, tot està ‘més concentrat’ i les diferents atraccions per als nens i nenes de totes les edats queden en la mateixa planta, va afegir. 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT