PUBLICITAT

La 7a edició de 'Lo Mandongo' sortejarà menús cada dia

  • Hi participen 31 establiments d'Ordino i de la Massana
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
El conseller de la Massana, Sergi Balielles, amb Naudi i Ramos, ahir Foto: ANA / J.P.C.

Les Valls del Nord organitzen, un any més, les Jornades de cuina d'hivern, conegudes com Lo Mandongo. Aquest any hi participaran fins a 31 establiments restauradors tant de la parròquia de la Massana com d'Ordino, el mateix nombre de col·laboradors que la darrera edició. Per a la cònsol d'Ordino, Consol Naudi, el fet que la majoria dels restauradors que s'hi van adherir l'any passat repeteixin, «és senyal que van obtenir bons resultats i que estan contents amb la iniciativa». En aquesta setena edició, a més, se sortejaran dos menús diaris a través de les xarxes socials.

Lo Mandongo va néixer ara fa set anys a la Massana, però la d'aquest hivern ja és la segona edició que compta també amb la col·laboració de restaurants de la parròquia d'Ordino. Se celebrarà de l'1 de febrer al 2 de març, i té com a objectiu «portar tradició, cultura i història a través de la cuina als seus clients», com va explicar Naudi.

Per la seva banda el restaurador i cuiner de l'Era d'en Jaume, Josep Ramos, va remarcat que el porc «dóna molt joc, es pot fer des d'un primer plat, com una sopa, fins a una coca de llardons de postre», i per tant «el catàleg dels menús és molt ampli i l'oferta molt variada». Ramos també va afegir que Lo Mandongo ha de servir per «promocionar el país» i com «una altra manera d'explicar com era Andorra abans».

El preu mitjà dels menús serà d'entre 20 i 25 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT