PUBLICITAT

Critica a Martí per «imposar i no dialogar»

L. F. M
LA MASSANA

El secretari general de l'Usda, Gabriel Ubach, va dir ahir que als sindicats «ens preocupa que tot el Govern actuï com ho fa el ministre Espot amb el centre penitenciari, donant una imatge nefasta de com s'han de tractar els treballadors a Andorra». Pel que fa a la reacció del cap de Govern el dilluns – amb el «No ho aconseguiran»–, dia de la concentració dels duaners, Ubach va dir que «va ser un exemple del que no ha de fer un cap de Govern» i va afegir que «el problema de Martí es que confon el diàleg amb la imposició». Al desacord fet públic de Martí en referència al fet que els sindicats de funcionaris demanessin que en les properes eleccions aquests no votin a DA, Sílvia Codina, vicepresidenta del SAAP, li va respondre que «un Govern que actua com el seu no és el més indicat per criticar les regles del joc sindical».

Per altra banda, Ubach va defensar ahir l'èxit d'assistència de la concertació de duaners dilluns passat per boicotejar l'acte oficial del Govern: «parlem de que hi ha uns 50 duaners i estan afiliats un 60%», és a dir, uns 37, per tant Ubach va dir que «per nosaltres és tot un èxit perquè 20 duaners són el 50% dels afiliats».

Finalment, el secretari general va explicar que a nivell de la Plataforma de Funcionaris es reuniran la setmana que ve per decidir el full de ruta i que tenen previst reunir-se amb tots els grups parlamentaris per parlar de les jubilacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT