PUBLICITAT

Barthez es reuneix amb Santos en nom del Luzenac

  • Trobada entre les dues entitats per estrènyer les relacions institucionals
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

Fabien Barthez, el que va ser el porter titular del Manchester United i de la França que va guanyar el Mundial de 1998, aquell equip liderat per Zinedine Zidane, és actualment realitza funcions de director tècnic del Luzenac Ariège Pyrénées, equip al qual fa ja nou anys van jugar Ayala i Sivera.

El president la de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Víctor Santos, va rebre ahir la visita de l'ex meta internacional, qui anava acompanyat pel president del club, Jérôme Ducros i pel director comercial, Nicolas Marquis. Una delegació encapçalada per l'ambaixador francès Zaïr Kedadouche.

Aquesta reunió es troba també en el marc de les relacions institucions que la FAF estableix amb entitats esportives i clubs professionals. Concretament ahir, amb el club gal es va posat sobre la taula l'intercanvi, mutu entre ambdues institucions, d'experiències a nivell de formació, de tècnics, i per part de la FAF, de poder proposar-ne jugadors de la selecció absoluta de futbol.

«Ha estat una reunió molt productiva per nosaltres i un autèntic privilegi tenir un campió del món com Barthez per enfortir els lligams amb un club com el Luzenac Ariège Pyrénées», va apuntar Santos, ja finalitzada la trobada.

Actualment, el primer equip del Luzenac AP lidera la Tercera Divisió francesa (Championnat National) i té com a objectiu prioritari l'ascens a la Ligue 2, l'equivalent a la 2a divisió A espanyola.

EL PRÒXIM, EL TOULOUSE / En aquesta línia, el proper 7 de febrer s'ha fixat ja la que serà la segona reunió, entre el Departament Tècnic del Toulouse Football Club (TFC), onzè classificat la Luige 1 i la FAF per a desenvolupar un conveni similar de col·laboració entre les dues institucions. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT