PUBLICITAT

«L’afició ha portat l’equip»

  • President, capità i tècnic lloen l’enorme recolzament del públic, el sisè home al parquet
  • basquet2
I. MOURE. ANDORRA LA VELLA

Eren les 20.50 hores i els jugadors del River MoraBanc abandonaven el parquet després de l’escalfament inicial. Al túnel de vestidors tot eren crits de «Vamos tios». El capità Pablo Sánchez i el segon tècnic, Xavi Luque, esperaven un a un a la porta del seu vestidor per saludar un per un. L’últim alè de motivació, fins i tot a Schreiner, un mes tot i que amb crosses.
A fora esperaven 1.890 persones per veure l’espectacle. Ple absolut i controlat, amb tothom a la seva cadira. El públic va ser el sisè home, un element indispensable per convertir la nit d’ahir en una festa; per fer del 31 de gener del 2014 un dia històric.
L’afició va estar d’ACB, com així va corroborar el president del BCA, Gorka Aixàs: «Ha estat espectacular... ¿Què vols que et digui? I la d’ells també, han generat un ambient màgic», deia mirant-los amb emoció». Per això va assegurar: «Ha influït totalment; ha portat l’equip claríssimament i l’equip ha anat sol. Li devem tot».
Tampoc es va oblidar del sisè jugador el tècnic. Peñarroya no es va oblidar d’afegir l’afició en el seu anàlisi del partit: «És difícil generar tanta il·lusió però és que el públic que tenim és el gran valor del BC Andorra. La dedicatòria d’aquest títol va per als meus jugadors, que mai busquen excuses, per tots els que han perdut les tres finals anteriors, que també formen part d’aquest èxit, i de l’afició».
El capità, Pablo Sánchez, va anar en la mateixa línia. «Estàvem en deute amb ells però és que avui no han parat ni un segon, sobretot quan teníem problemes ens han ajudat». H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT