PUBLICITAT

Jornada d'entrenaments pensant en divendres

  • Esteve és 9è al descens mentre que Oliveras tasta la pista d'eslàlom
EL PERIÒDIC
SOCHI

Periodic
Kevin Esteve, ahir a l'entrenament, amb Bode Miller al darrera Foto: FAE

Els Jocs viuen una aturada per part andorrana fins divendres, quan els esportistes tricolors reprendran la competició amb Kevin Esteve i Marc Oliveras a la supercombinada d'esquí alpí, i Laura Soulié als 15km individual de biatló. Ahir va ser dia per als entrenaments, amb Esteve al descens de la supercombinada, on va ser ahir 9è, i Oliveras a l'eslàlom.

La jornada d'ahir va tenir una mica de tot, excepte competició. Hi va haver un retrobament de tota la delegació andorrana, a excepció de Joan Verdú, que viatjarà els pròxims dies a Sochi, en un dinar amb els directius del COA i de la FAE. D'això es feien ressò alguns dels esportistes andorrans a través dels seus comptes de Facebook. Pel que fa als entrenaments, Esteve va ser al descens, mentre que Oliveras va estudiar la pista d'eslàlom. Per la seva part, Mireia Gutiérrez va tenir descans, després de disputar el dia anterior la supercombinada, quan va ser 18a.

Esteve va participar a l'entrenament del descens de cara a la supercombinada de divendres i va marcar el 9è millor temps amb 1min 58,84s, a 2,42s del millor temps, que en aquest cas va ser per al nord-americà Bode Miller (1min 56,42s).

ELS JOVES, EN GEGANT FIS A LA CLUSAZ / Al marge dels Jocs Olímpics, l'activitat segueix per als equips de la FAE. Ahir sí que es va poder disputar el gegant FIS de La Clusaz (França), on van baixat punts Josh Alayrach (50.74 punts), Arià Missé (100.50 punts) i Jan Sasplugas (137.51). El millor temps dels andorrans, amb tot, va ser per a Àxel Esteve, amb 2min 17,51s, a 4,84s del guanyador i amb 49.27 punts FIS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT