PUBLICITAT

Confirmats 89 inscrits al 1er GrandRide de Grandvalira

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La primera edició del GrandRide Grandvalira tindrà lloc a la cara nord del Pic Alt de Cubil, dintre del sector d'Encamp, dissabte i diumenge pròxim. El punt de sortida es situarà a 2.833 metres d'alçada i l'arribada a 2.295m, el que suposa un desnivell de 538m que hauran de superar els riders

Estan confirmats participants d'11 països, amb 89 inscrits a través de la web del FWT, 75 homes i 14 dones, entre els quals hi seran, amb wild cardm els nacionals Dani Fornell i Àlex Antor. La cursa començarà dissabte a les 10.15h amb el tret de sortida de les semifinals. Els riders classificats disputaran la final diumenge a partir de les 10.00 hores.

AL TARTER, PYRINEAN FREESTYLE TOUR / El GrandRide no serà l'única competició que se celebrarà a Grandvalira aquest cap de setmana. Els amants del freestyle tenen una doble cita a l'snowpark El Tarter, on aterra el Pyrinean Freestyle Tour. Dissabte 15 es disputarà la prova d'Open Slopestyle, mentre que diumenge 16 serà el torn del Growing Big Air. En aquesta competició també hi haurà presència andorrana.

Així mateix, l'Esquí Club Pas de la Casa-Grau Roig també organitzarà la 6a edició de l'Ski Team Race, amb jornada també dissabte i diumenge per completar un cap de setmana d'overbooking.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT