Soulié busca la revenja en els 15km Individuals

• La biatleta necessita recuperar el seu millor nivell en la seva especialitat, després de la desfeta de l'sprint
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Laura Soulié ha passat uns dies durs després que en el seu debut olímpic, el passat diumenge, visqués una jornada per oblidar en la cursa sprint de 7.5km. En aquell dia, l'andorrana no es va classificar per a la prova de persecució del dimarts, el que va ser un pal per ella. Avui té l'oportunitat de deixar clar el seu nivell en els 15km Individuals.

La cursa d'avui, que comença a les 18.00 hores (hora a Sochi), les 15.00h a Andorra, tindrà a les millors especialistes del planeta, en una competició olímpic que en el cas del biatló no difereix massa de la Copa del Món en què ella ja és part fixa durant la temporada.

L'andorrana haurà de sobreposar-se de la desfeta del diumenge, quan ni tan sols va ser capaç d'entrar entre les 60 –va ser 66a– que es classificaven per a la persecució. La seva decepció era majúscula. «És el pitjor resultat de la temporada, i això passa als Jocs», va assegurar llavors. Avui, però, té una bona oportunitat per recuperar el crèdit que s'havia guanyat durant la temporada, sobretot amb participacions estel·lars en la Copa del Món, com la 9a plaça que va obtenir a Ruhpolding i que va deixar clar que té el nivell per plantar cara. Precisament és la cursa individual la seva especialitat, així que s'espera una Soulié agressiva, concentrada, i capaç del millor.