PUBLICITAT

Esteve es trenca

  • L'esquiador es lesiona de gravetat en l'entrenament d'eslàlom: trencament parcial del lligament creuat anterior
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Esteve, a l'esquerra, amb el tècnic Simon Bastelica i Marc Oliveras, en una imatge d'aquesta temporada a la Copa del Món de Val Gardena Foto: Alexis Boichard / Zoom Agence

Quines crueltats té l'esport. Ahir Kevin Esteve es va lesionar durant l'entrenament d'eslàlom, preparant la supercombinada dels Jocs Olímpics on avui estava cridat a fer un bon resultat, vista la seva progressió. «Trencament parcial del lligament creuat anterior», informava la FAE. Això suposa, com a mínim, que es perdria el que resta de temporada, tot i que des de la Federació es va insistir en què ha de passar primer un examen dels metges per establir dates concretes. El corredor deixarà Sochi demà.

Es trenca d'aquesta manera una de les il·lusions andorranes als Jocs de Sochi. L'altra, la de Lluís Marín, és el gran dubte, tot i que ha arribat a la cita olímpica després de la també inoportuna lesió que va patir el dia d'abans de la Copa del Món de Vallnord de fa un mes. Ahir, Esteve entrenava la disciplina d'eslàlom després d'haver estat abans a la sessió oficial de descens, tot preparant la supercombinada d'avui, i el genoll esquerre li va fer crack. La neu pastosa per les altes temperatures, qui sap el què, va provocar un mal moviment i la lesió.

Ahir la delegació andorrana estava enfonsada. Només el director tècnic de la FAE, a través d'una curta declaració, va explicar quina era la situació. «Estàvem molt il·lusionats amb la cursa de demà –per avui–», va dir. «Hem pencat molt per fer uns bons Jocs i molt especialment un bon resultat a la supercombinada», hi va afegir, «i no ens mereixem aquest resultat final que, en cap cas, no entrava dins de cap pronòstic».La sensació de frustració era gran: «Estem bastant tocats, però no ens queda més remei que mirar endavant i complir amb la resta d'objectius que encara ens queden per fer».

OLIVERAS ÉS L'OPCIÓ ANDORRANA / Avui, sense Kevin Esteve, es disputarà la supercombinada olímpica amb Marc Oliveras a la sortida. Serà a les 10.00h el descens (les 7.00h hora andorrana), i a les 15.30 l'eslàlom (les 12.30 al Principat). El jove debutant tindrà tot el pes, després d'uns entrenaments aquesta setmana força bons per ell. Ahir, de fet, va ser 23è en la sessió oficial de descens, amb 1min 57,74s, a 3,42s del més ràpid, el txec Ondrej Bank (1min 54,32s), i superant fins i tot Esteve, que va marcar el 36è temps amb 2min 01,89s, a 7,57s de Bank.

Aquesta cursa serà la segona d'Oliveras als Jocs de Sochi, que encara haurà de competir en el supergegant (dia 16) i el gegant (dia 19). En el descens de diumenge va ser 40è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT