PUBLICITAT

El Saló del videojoc ampliarà el seu espai la propera edició

  • Andorra Telecom anuncia la creació d'una comunitat de ?gamers'
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Participants a la cinquena edició del saló del videojoc al Prat del Roure, ahir. Foto: TONY LARA

El Prat del Roure va tancar ahir la cinquena edició del Saló del videojoc amb la mateixa afluència que l'any passat, uns 7.500 assistents. La novetat d'aquesta edició eren els simuladors d'esports, que segons va explicar ahir la responsable de comunicació d'Andorra Telecom, Inés Martí, «han tingut molt èxit», essent l'esquí i el tennis els més demandats. Els simuladors, «han permès compartir el joc amb les famílies i que els pares fessin petits tornejos o baixades d'esquí» i, per tant, Andorra Telecom ha pogut complir l'objectiu d'aquest any, que era ampliar-ne la participació a tots els públics i no tancar-la a adolescents i joves; de fet, aconseguir captar l'interès dels adults per al món del videojoc també serà l'aposta per a les properes edicions. Per això, des d'Andorra Telecom van anunciar que «estem plantejant-nos de cara a l'any que ve ampliar el saló a la zona del Hall, una proposta que ja s'ha fet al Comú».

La parapública també va anunciar ahir com a novetat que s'està estudiant la manera de crear una comunitat gamer a Andorra, «aprofitant les sinergies que es creen al saló». Martí va explicar que l'objectiu és «no tancar la porta als jugadors el 2 de març, sinó que durant tot l'any puguem tenir relació amb ells», com, per exemple, «oferint les novetats». La cap de comunicació va explicar que van detectar en les inscripcions online que, a través del mateix portal, els gamers interactuaven entre ells, per tant, «el que volem es donar continuïtat a la moguda».

CANVI DE DATES/ Des d'Andorra Telecom també van destacar que l'encert en el canvi de calendari, ja que el fet de que ahir fos festiu, va permetre aprofitar més el diumenge i el Saló a les sis de la tarda gaudia encara de bona afluència. Unes dates que, per tant, la parapública i el comú miraran de repetir en les properes edicions, i que també podrien permetre allarar l'horari del diumenge una hora més.

MÉS INSCRITS ALS CAMPIONATS/ Tot i que l'afluència no va complir les previsions dels 8.000 assistents, des d'Andorra Telecom es van mostrar satisfets amb el resultat i van explicar que el nombre d'inscrits als sortejos va ser superior al de l'edició passada, amb 850 participants, essent els campionats de League of legends, FIFA 2014 i Gran Turisme 6 els que van aconseguir el nombre de places màximes.

Segons van explicar des de l'organització, els assistents van valorar molt positivament poder jugar amb les darreres consoles, PS4 i X-Box one, sobretot aquesta segona va ser de les més concorregudes, ja que oferia la possibilitat de poder jugar online amb competidors i gamers de tot el món. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT