Sanza, segon en un Cros de les Valls amb 500 inscrits

• El corredor del CAVA és el nou campió d'Andorra juntament amb Sílvia Felipo

Els corredors durant la 33ena edició del Cros Internacional de les Valls Foto: ÀLEX LARA

Exit de participació en la 33ena edició del Cros Internacional de les Valls, organitzat pel CAVA i disputat ahir a la Borda Mateu de Santa Coloma. Fins a 472 atletes de 47 clubs van acabar alguna de les 9 curses de la matinal del darrer cros de la temporada catalana de la especialitat. Tot i que les previsions meteorològiques no eren bones, i malgrat el fred i el vent, la pluja no va fer acte de presència i va permetre de totes les curses en unes condicions molt millors de les previstes.

En categoria masculina el guanyador va ser Mohamed Bembarka (AA Catalunya), amb un marge de 27 segons sobre Marcos Sanza, qui va superar en l'esprint Abdeslam El Ouahabi (JA Sabadell)

En categoria femenina va guanyar amb autoritat i per tercer any consecutiu Miriam Ortiz (AA Catalunya), amb gairebé dos minuts de marge respecte de la seva companya de club, Ouafaa Hamanii de dos i mig sobre Nidia Zukma Borget (CA Granollers).

Quant al Campionat d'Andorra absolut de cros, en categoria masculina s'han fet amb el podi Marcos Sanza, Manuel Fernandes Pita i Toni Bernadó (tots tres del CAVA), mentre que en categoria femenina la guanyadora ha estat Silvia Felipo (CAVA), seguida de Maria Ambar Mirallas (Sant Julià), segona i Anna Achón (CAVA), tercera.