Golejada del FC Santa Coloma per iniciar el 'play-off' pel títol

• El Sant Julià s'imposa en l'altre partit al Lusitans, que es despenja
SANT JULIÀ DE LÒRIA / ANDORRA LA VELLA

La primera jornada del play-off per al títol ha deixat clar que aquesta temporada el títol es vendrà més car que mai. Per obrir boca el FC Santa Coloma posava a prova el seu lideratge amb el derbi colomenc contra la UE i la resposta de l'equip de Richard Imbernon va ser més que contundent: victòria per 0-4. En l'altre partit el Sant Julià va derrotar el Lusitans, el defensor del títol que en el darrer mes no ha parat de perdre punts fins estar-ne ara a cinc del primer.

Liderat per Marc Pujol, autor d'un hat-trick, el FC Santa Coloma va deixar clar que es troba a gust amb el lideratge que va estrenar la setmana passada. L'internacional andorrà va obrir la llauna al comunal al primer minut i Alejandro va fer pujar el 2-0 abans de la mitja hora de joc per arribar al descans manant 2-0. En la segona part i amb la UE buscant remuntar, Pujol va anotar dos gols més al 52, que ja suposava la sentència, i al 80.

A la tarda, a Aixovall, Cristian Martínez va avançar al Lusitans des del punt de penal, fruit d'una falta comesa per Vicente sobre el propi autor del gol. Era el minut 55 i l'alegria duraria ben poc al defensor del títol, ja que un més tard va empatar Aguilar i al 59 Fontán va fer el gol de la victòria per als lauredians.

En el play-off pel descens cal destacar la primera victòria del cuer Principat, per 1-3 sobre l'Inter d'Escaldes. Daniel Bremen va fer pujar el 0-2 als minuts 13 i 55, Duarte Pires va retallar diferències al 71 i Diogo Reigada va sentenciar al 84.

En l'altre partit, Ordino i Encamp van empatar 2-2 amb gols de Rodrigo i Carlos Gomes d'una banda i de Correia i Renato a l'altra.