PUBLICITAT

DA ja no veu prioritari el projecte d'heliport nacional

  • Torralba considera que cal centrar-se en l'aeroport de la Seu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Torralba, en una imatge d'arxiu Foto: TONY LARA

El secretari general de Demòcrates per Andorra, Carles Torralba, considera que amb la reobertura de l'aeroport de la Seu d'Urgell, la construcció d'un heliport nacional ja no és tan urgent. Torralba va assegurar que tenir un aeroport a poc més de deu quilòmetres de la frontera, «fa que potser no sigui tan important la construcció d'un heliport». Tot i això, va puntualitzar que caldria conèixer l'opinió de ministeris com els de Turisme o Territori, i també fer algun estudi que validés aquesta tesi.

Sense negar la importància de l'heliport, Torralba va apostar clarament per potenciar l'aeroport de la Seu d'Urgell, que a partir del mes de juny ha de començar a acollir vols comercials. El secretari general demòcrata considera que s'havia parlat de fer un heliport «perquè no es veia sortida a la qüestió de l'aeroport». Un cop desencallat aquest darrer aspecte, però, considera que «l'aeroport es menjaria tot el que pogués fer l'heliport», va informar l'ANA.

Torralba va afegir que «cal fer números» per valorar l'impacte de tot plegat, però tenint en compte la situació actual ha tret urgència a la construcció de l'heliport nacional. En aquest sentit, també creu que cal fer un estudi «per veure què passaria, però a salt de mata, penso que s'ha de posar el màxim d'esforços en l'aeroport». Torralba va considerar que la reobertura de l'aeroport alturgellenc comportarà «un avenç històric» per a Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT