Un pas més de l'Enfaf cap al títol i el retorn a Primera

• Triomf important a Seva (1-5) de l'equip de Joan Carles Ruiz, líder amb set punts de marge a falta de cinc jornades
SEVA

No hi ha qui aturi l'Enfaf en el seu camí per proclamar-se campió del grup 4 de la Segona Divisió Catalana femenina i obtenir així l'ascens a Primera. L'equip que dirigeix Joan Carles Ruiz va obtenir el cap de setmana passat una importantíssima victòria per 1-5 al camp del tercer classificat, el Seva, i d'aquesta manera continua amb set punts de marge respecte el Vic quan falten cinc jornades perquè acabi la Lliga.

El quadre tricolor va ser molt superior al rival i ja en el minut 8 Alba López, Pipi, inaugurava un marcador que al descans pràcticament garantia els tres punts. Perquè Marina va fer el segon al 22, les locals retallaven diferències al 26 però de nou Pipi i Marina van veure porteria per acabar els primers 45 minuts amb un favorable 1-4. En una segona part més relaxada, Sònia Carrancà va fer el definitiu 1-5 al minut 83. En la pròxima jornada l'Enfaf rebrà el Sant Vicenç de Torelló, el dissabte vinent a casa.

L'infantil aleví també va guanyar i continua cinquè, ara a només dos punts del tercer classificat. Les petites es van imposar per 7-5 al Moià, en un partit que es va complicar en la segona part després d'anar dominant 4-1. Thais Rovira i Erica Gonçalves van aconseguir un hat-trick i Jenny Cerqueira va completar el bagatge golejador de les tricolors, que el pròxim dissabte juguen a Seva.