PUBLICITAT

El BC Andorra repeteix amb Cinca la reunió de divendres

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Divendres es va produir una reunió entre el president del BC Andorra, Gorka Aixàs, i el cap de Govern, Toni Martí. Tot apuntava a que seria una trobada prometedora en la qual s'esperava, fins i tot, treure una xifra oficial sobre l'aportació pública que s'oferirà al club tricolor en cas de jugar a l'ACB, però al final es va repetir el discurs del darrer mes: «Es continua treballant» i «hi ha molt bona voluntat de totes les parts».

Ahir a les deu del matí hi havia una altra reunió entre el màxim mandatari del BC Andorra i el Govern però tampoc es va poder treure cap conclusió. Aixàs va detallar: «No hem avançat res. L'única diferència respecte de divendres és que aquesta vegada hi era el ministre de finances [Jordi Cinca], al qual li he tornat a explicar com va el projecte i la recerca de patrocinadors. Res més que això».

Així doncs, la incertesa sobre el retorn a l'ACB continua, com també el secretisme sobre com avancen les converses. Aixàs va comentar ahir a aquest rotatiu que no hi ha cap data a la vista per tornar a reunir-se amb el Govern, tot i que pràcticament cada setmana es veuen. Hi ha temps, però no gaire. En mes i mig s'han de pagar gairebé 4 milions d'euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT