PUBLICITAT

Andorra es tenyirà de blanc

  • La Primera Penya del Reial Madrid del Principat, federada a Catalunya, acollirà el pròxim 21 de juny i per primera vegada una assemblea en la qual s'esperen més de 300 assistents
I. M. / R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rodríguez ?a la dreta? amb altres membres de la Primera Penya i de la FEPEMAC, l'any passat a Escaldes Foto: FACEBOOK

Andorra viurà la passió pel Reial Madrid en un acte sense precedents per al recent campió de la Copa del Rei 2014. La Primera Penya madridista d'Andorra, que està federada a Catalunya des de l'estiu passat –i després d'uns anys de problemes burocràtics per pertànyer a un país estranger–, ha aconseguit que aquest any, l'assemblea anual que es celebra a la comunitat autònoma catalana vingui al Principat. La trobada està datada per al tercer cap de setmana de juny –dies 21 i 22– i d'acord amb la política de turisme esportiu del país arrossegarà més de 300 persones.

No vindrà Florentino Pérez ni cap altre representant de la Casa Blanca, tot i que s'havia sol·licitat la seva presència. Així ho va confirmar ahir a aquest rotatiu el president de la Federació de Penyes Madridistes de Catalunya (FEPEMAC), Pepe Ribó. Però sí es garanteix l'assistència d'algun exjugador tipus Peinado, Rubiñán, Morales... Qui sap si algú més jove, però la qüestió és que Andorra es tenyirà de blanc. I pressumiblement tindrà algun símbol de l'estil Tomàs Roncero, un amant del nostre país que tampoc es perd actes d'aquest potencial.

La Primera Penya Principat d'Andorra, amb el seu president Gregorio Rodríguez als comandaments, està guanyant presència dins del món madridista. «Fa onze anys que som oficials en entrar a formar part de la FEPEMAC però vam tenir molts problemes per no ser espanyols i ens vam haver de donar de baixa», explica Rodríguez fent referència amb l'afiliació amb Catalunya. «Ara hem tornat a ser admesos i com a contraprestació ens han concedit l'honor de ser la seu de l'assemblea. Esperem que amb la Décima», deia ahir el president abans del partit de Champions contra el Bayern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT