PUBLICITAT

Debut discret de Loan en la Porsche Carrera Cup gal·la

  • L'andorrà acaba 24è en la primera cursa i 25è en la segona a Le Mans
EL PERIÒDIC
LEMANS

Periodic
La sortida de la primera carrera de la Porsche Cup a Le Mans, dissabte Foto: FFSA

El jove talent andorrà del motor Àlex Loan va començar el cap de setmana passat la nova temporada en la qual ha tornat a fer un canvi de rumb. Deixa definitivament els monoplaces amb què va córrer la Fórmula Renault 2.0 i les Le Mans Series en les quals ha competit en els darrers anys i passa a ser pilot de l'equip Graff a la Porsche Carrera Cup francesa, integrat en un programa de detecció de joves talents.

És un canvi radical per a ell i ha tingut prop d'un mes per adaptar-se, per això no és d'estranyar que el debut, precisament al circuit de Le Mans, fos discret en la primera cita d'aquest certamen gal. El pilot andorrà va aconseguir la 24a posició i última en la primera carrera, en la qual va haver-hi un abandó i un no presentat, a dotze voltes del guanyador, el francès Come Ledogar (Team Martinet). En la segona carrera va ser el 25è i penúltim, tot i que aquesta vegada va acabar a quatre voltes del primer classificat, el també gal Nicolas Armindo (Imsa Performance Matmut).

Loan va tenir mil i un problemes en el seu debut. A banda de ser novell es va haver d'adaptar al pilotatge en pluja durant els entrenaments de la jornada de dissabte, que en carrera va caure a intervals. Diumenge va haver de tornar a adaptar-se a la conducció en sec. Massa difícil.

CALENDARI DE SET PROVES / El campionat francès consta aquesta temporada de set proves. La del circuit de Le Mans ja feta a més del de Lédenon (29 de maig), Spa (20 de juny), Val de Vienne (4 de juliol), Magny-Cours (6 de setembre), Nogaro (27 del mateix mes) i Paul Ricard (24 d'octubre).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT