Magnífica tretzena posició de Magdaleno als 10K

BALMA

El corredor del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA), Jordi Magdaleno, va aconseguir una magnífica 13a posició en la prova de 10K de la jornada esportiva de Balma (Toulouse), disputada dijous. Amb una marca de 33min 47s va acabar a tres minuts i mig del guanyador, el kenià James Kelwon.

També va haver-hi representació de l'Amics Atletisme Andorra (AAA) amb una 93a posició de Jordi Missé, una 110a de Pedro Correia, una 146a de Marc Rodríguez, una 196a d'Edgar Amaro i una 926a d'Albert Pons, sobre els prop de 1.100 corredors que s'hi van donar cita.

L'AAA també va tenir participants en la categoria de pista, amb Cèlia Lara als 100 metres llisos i un temps de 13,51s (millor marca personal), i en els 800 amb Dani Maciel (2min 07s) i Nuno Almeida (2min 14s, millor marca personal).