PUBLICITAT

Rovira no té opcions i cau en la primera eliminatòria

  • L'andorrana és derrotada amb claredat per la xipriota Pasiouli (3-15)
EL PERIÒDIC
BAKÚ

Periodic
33Un dels combats de la jornada d'ahir de l'Europeu 2014 de Bakú. Foto: mastaekwondo

Jèssica Rovira no va tenir cap opció en la primera ronda eliminatòria del Campionat d'Europa sènior 2014 que s'està disputant a Bakú (Azerbaidjan). La representant andorrana va competir ahir en la categoria de menys de 49 quilograms i va caure a les primeres de canvi, sense cap opció davant una rival molt superior.

Rovira va enfrontar-se contra la xipriota Irene Pasiouli en els setzens de final, en una categoria de pes que va aplegar 22 lluitadores. Li va ser impossible fer res contra una jove de 18 anys que amb només 14 anys va aconseguir el bronze en els Mundial júnior de fa dos anys . L'andorrana va ser derrotada amb claredat, amb un marcador de 3-15. Res de repesques, tampoc. Aquí se li va acabar la participació a l'exponent tricolor, l'únic que ha enviat la Fandtaekwondo a la cita continental més important de l'any.

La xipriota cauria en la següent ronda contra la croat Lucija Zaninovic, la qual acabaria proclamant-se campiona d'aquest pes en imposar-se a la francesa Yasmina Aziez en la final. Els bronzes van correspondre a l'hongaresa Ivett Gonda i la russa Svetlana Igumenova.

REUNIÓ DE L'EXECUTIU / L'Europeu de Bakú va servir també perquè la Unió Europea de Taekwondo (ETU) celebrés una reunió del seu consell executiu, al qual hi ha el director tècnic de la Fandtaekwondo, Juanjo Padrós. En ella es van tractar canvis en el reglament, nous uniformes per als lluitadors –entre els quals hi ha la proposta de dobok femení del propi Padrós, que és el que més agrada per ser de lycra i anar ajustat al cos–, àrbitres i entrenadors i sobretot es van unificar criteris de la classificació per als Jocs Olímpics de Río 2016, a través del rànquing WTF del 2014. A principis de gener l'ETU informarà a les Federacions Nacionals quines places li corresponen per a la cita olímpica i al febrer s'aprofitaran les places no utilitzades per concedir wild cards.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT