Victòria contra el Torredembarra que val mitja permanència (3-1)

• L'FC Andorra se situa a cinc punts del descens directe a falta de quatre jornades
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Una jugada d'un partit anterior. Foto: EL PERIÒDIC

La situació era compromesa per al FC Andorra abans d'afrontar el partit de dissabte a Aixovall contra el Torredembarra. Havia perdut amb el Martinenc després de cinc jornades sense perdre i només estava a tres punts del descens directe. «S'ha de guanyar sí o sí», alertava Justo Ruiz amb el pou tan a prop.

Però els seus alumnes van respondre de la millor manera, es van imposar per 3-1 i ja tenen la zona vermella a cinc punts i la de promoció a quatre, quan falten quatre jornades perquè acabi la Lliga. Aquest triomf suposa mitja permanència vist com estan les coses a la part baixa. Ja va dir el tècnic que s'havien de guanyar dos partits i sembla que així serà. En el pròxim, a Amposta –un altre rival directe– es pot segellar la salvació matemàtica.

El partit contra el Torredembarra va estar marcat per les fortes ràfegues de vent a Aixovall; l'Andorra el va tenir a favor en la primera part i amb una sortida en tromba es va poder avançar al quart d'hora mitjançant Sebas. Deu minuts més tard van empatar els visitants gràcies a una falta directa però el premi a la insistència tricolor va tenir recompensa tot just abans del descans, amb el 2-1 marcat per Leo Alves.

La situació va canviar en la segona part amb el vent en contra però l'equip de Justo Ruiz va ser sòlid en defensa i gairebé no va concedir ocasions; a cinc minuts per al final, en un còrner, Òscar va fer el 3-1 que certificava tres punts d'or.