El VPC supera l'Honor de Cos amb claredat i jugarà la final

TARASCÓ

El VPC va ser molt superior a l'Honor de Cos i va imposar-se 32-19 ahir a Tarascó en les semifinals de la Copa Pirineus. El seu últim rival serà l'US Luzechoise, que es va imposar en l'altre partit a l'US Brassac Sidobre per 26-13.

L'equip tricolor va ser una piconadora en la primera part. Va començar el recital anotador Barkalaia, amb una penalitat al minut 6. A l'11 va ser Fleming i al 21 Reikaixvili, els que van prosseguir amb dos assajos per fer pujar el 13-0. L'Honor de Cos retallar diferències al 24 poc abans de que Reikaixvili veiés la groga, però amb un menys va fer un assaig Marc Saura i abans del desccans, un altre de Joan Fité (27-7). Fleming va signar la sentència al 42 amb una altra marca (32-7) i en els últims minuts l'Honor va arreglar el resultat amb dos assajos que van establir el 32-19 final.