El Principat encaixa una golejada amb l'Ordino en l'adéu a Primera

• L'Inter d'Escaldes es jugarà la permanència en la promoció contra el Jenlai
SANT JULIÀ DE LÒRIA

L'última jornada del play-off pel descens va ser com el partit de l'FC Santa Coloma contra el Lusitans: un tràmit. Cap equip es jugava res. L'Ordino i l'Encamp ja estaven salvats, l'Inter d'Escaldes promocionava i el Principat baixava a Segona. Tot i així, el cuer, el que serà rellevat per l'Engordany, va acomiadar-se de l'elit del futbol andorrà encaixant una golejada contra l'equip revel·lació de Primera.

El penúltim, de la seva banda, tampoc no va poder contra l'Encamp però encara li queda un comodí per la permanència: la promoció contra el Jenlai, que es disputarà a anada i tornada en les mateixes dates que les semifinals de la Copa Constitució, és a dir, l'11 i el 18 de maig.

0-3 AL DESCANS / Els 27 punts de diferència que hi ha entre el cinquè classificat i l'últim van quedar patents en el primer partit de la jornada d'ahir entre el Principat i l'Ordino. Rodrigo ja havia marcat dos gols per als de José Luís Duque quan encara no s'havia complert el quart d'hora de joc. Els ordinencs van baixar les revolucions amb el 2-0, però tot i així Fatsini va marcar el 0-3 al límit de la mitja hora de joc i amb aquest resultat es va arribar al descans.

El que va passar en la represa convidava a una gran golejada, ja que al minut 53 Rodrigo va tornar a veure porteria per sumar un hat-trick i poc després Alex Dobarro va veure la segona groga i va deixar el Principat amb deu homes. Quedaven 37 minuts però el marcador ja no es va moure més.

L'Inter i l'Encamp van protagonitzar un partit més igualat i amb sorpreses. Perquè Marc Amat va avançar als encampadans quan faltaven dos minuts per al descans però al 48 Xavi Moreno va veure dues grogues. L'Inter, en superioritat i amb tota la segona part per endavant, va trigar nou minuts en empatar mitjançant Àlex Rodríguez però després no va trobar la manera de batre la porteria d'Israel i quan el partit expirava i s'ensumava l'empat, va aparèixer Correia per marcar al minut 85 i al 91.