PUBLICITAT

El Sant Vicenç, quart equip absent davant l'Enfaf

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'Enfaf sènior està patint aquesta temporada una praxis una mica estranya que consisteix en què alguns dels seus rivals no només no es presenten a jugar, sinó que avisen a última hora quan l'equip andorrà és preparat per saltar al terreny de joc. El cap de setmana passat va tornar a ocórrer, i és la quarta vegada, quan l'equip que entrena Joan Carles Ruiz només es va assabentar de l'absència del Sant Vicenç quan el tècnic va rebre un missatge a l'hora del matx.

Els tres punts es van quedar a casa, però tot plegat és un trasbals per al club andorrà, que mobilitza a tot un equip per nores. Aquesta havia d'haver estat la 26a jornada del Campionat de Catalunya. Les andorranes s'enfrontaran el pròxim cap de setmana al Vilomara, diumenge 11 a les 17.00h al Pont de Vilomara.

Per la seva part, l'equip infantil-aleví sí que va poder jugar el seu matx. Dissabte el duel era a Seva, on les joves futbolistes de l'Enfaf van caure per 3-2 en un matx amb mal joc en què les del Principat van tenir més ocasions de gols que les locals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT