PUBLICITAT

L'aspiració del Cevalls és tornar a Primera Catalana

  • La club encara no ha parlat amb el tècnic Juan Sebastián, però és l'opció per a la banqueta
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Martín, que es retira, en una imatge d'arxiu Foto: TONY LARA

El 5-2 del passat cap de setmana al pavelló Comunal contra el Castellar va ser l'última de les 17 victòries de l'Andorra HC Cevalls d'aquesta temporada. Dues n'han faltat per poder ser entre els dos primers classificats de la Segona Catalana (Grup 3), i aspirar a l'ascens. D'això es lamenta l'entitat, que assumeix que s'han de corregir coses com no fallar en partits puntuals on els equips que aspiren a tot de normal sí que guanyen. Amb tot, la tercera posició situa el club andorrà en disposició de pensar en cotes més altes de cara a la pròxima temporada. El retorn a Primera Catalana és la idea. «Crec que per nivell, per infraestructura del club i per equip, ens pertoca aquesta categoria», va dir ahir el president Llorenç Miquel.

L'equip de la temporada 2014-2015 és encara una incògnita, però sí que es pot intuir alguna cosa com que l'entrenador, si no passa res estrany en la pròxima reunió de la junta directiva, tornarà a ser Juan Sebastián. És la idea que es té, perquè la feina ha agradat, tot i quedar-se a les portes de l'opció d'ascens. Segons Miquel, el problema d'aquesta temporada ha estat que han «penalitzat» molt l'equip «les dues derrotes a domicili» –Olot i Sant Feliu–, en llocs on els equips que aspiraven a l'ascens no hi fallaven. «Ens han faltat aquestes dues victòries», va assegurar ahir el president de l'entitat andorrana, que amb tot es mostrava molt satisfet del rendiment de l'equip al llarg de la temporada: «A casa només hem tingut un empat».

Miquel considera que l'equip de la pròxima campanya «no pot canviar molt», tot assumint la continuïtat del gruix de la plantilla, però també les baixes de dues velles glòries, Mar Martí i Edu Sánchez, que tenen pensat deixar la competició. Tot això fa pensar en la base que va pujant, i que n'existeix, però que també comporta problemes: «Fa anys que apostem pels joves, però és una edat difícil quan fan 18 anys i continuen estudiant i van fora d'Andorra». Sigui com sigui, tercers a la lliga i amb ganes de més, en uns mesos un nou projecte espera amb il·lusió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT