PUBLICITAT

Cap de setmana farcit de volees en la primera edició de l'Open Renault-Becier

  • El club de la capital compta amb 30 parelles inscrites i demà a la nit tancarà les inscripcions
I. M.
ANDORRA AL VELLA

Periodic
Magrinyà i el cònsol menor d'Andorra la Vella, Jordi Minguillon, ahir al PàdelClub Serradells, moments abans de la roda de premsa de l'Open. Foto: TONY LARA

Una de les coses en les quals fa més èmfasi el Club Serradells per promoure el pàdel és la creació de tornejos, útil per mantenir la motivació per als assidus i per atraure l'atenció dels no practicants. Per a aquest cap de setmana que ve hi ha previst acollir un nou torneig: l'Open Renault-Becier, que rep el patrocini d'aquest grup automobilístic andorrà i la col·laboració del Comú d'Andorra la Vella.

L'Open té les inscripcions obertes des de la setmana passada i ahir tenia unes 30 parelles apuntades. «L'objectiu és arribar a 50», va assegurar Magrinyà en la roda de premsa de presentació del torneig.

Tot i que la publicitat de la primera edició s'ha difós a internet i sobretot a través de les xarxes socials, les inscripcions s'han de fer a la seu de grup Becier, als Serradells o via telefònica trucant a qualsevol dels dos llocs, en horari d'oficina. El termini es tancarà demà a la nit ja que la competició començarà divendres i s'allargarà fins diumenge. «És un torneig per a les categories masculina i femenina que garanteix un mínim de dos partits i que concedeix premis per als dos primers». La recompensa seran xecs regal de 150 euros i 75 euros, respectivament.

Perquè el torneig tindrà un format de competició rondes eliminatòries però qui perdi en la primera tindrà l'opció de reenganxar-se al grup de consolació, que també concedeix premi.

El cònsol menor de la capital, Jordi Minguillon, va lloar aquesta iniciativa i va encoratjar a «organitzar-ne més perquè és una aposta segura». Perquè en l'any i mig de vida que té, els Serradells ha acollit una desena de tornejos. «El primer va ser al Nadal del 2012», rememora Magrinyà. Ha tingut d'altres de prou èxit com el BMW, que va aplegar 38 parelles, o el Lord Pàdel, amb 46. L'Open Renault-Becier espera superar la xifra rècord mentre el somni inabastable, tenir una prova del World Pro Tour, no es compleixi. «S'ha sondejat aquesta possibilitat, però és massa cara», va admetre Magrinyà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT