Els Vinyes perfilen el León de cara a Silverstone

• Al CER van assolir dues segones posicions en el circuit de Motorland
ESCALDES-ENGORDANY

Joan i Amàlia Vinyes dialoguen durant la cita del CER a Motorland Foto: FOTO ESPORT

Amàlia i Joan Vinyes van acabar amb èxit la seva participació en la segona cita del Campionat d'Espanya de Resistència (CER) disputada en la pista de Motorland. Amàlia i Joan van pujar, al final de cadascuna de les dues carreres disputades, al segon calaix del podi aragonès. El cap de setmana no va ser plàcid per als andorrans, encara que si és cert que la progressió evidenciada pel rendiment del Seat León Racer va ser positiva. Al final Joan i Amàlia van qualificar de molt important la seva presència a Alcanyís com a preparació per a cites properes com Silverstone.

Als entrenaments lliures els plans inicials de l'equip Baporo Motorsport es van trastocar. Els problemes de potència del León es van tornar a repetir i, com no podia ser d'una altra forma, l'atenció de tots es va centrar a intentar trobar la millor versió del vehicle. Amàlia i Joan van poder competir amb certa normalitat en els oficials. La mecànica no estava al 100%, però Amàlia amb un crono de 2min 04,682s en la primera sèrie i Joan amb 2min 03,390s en la segona, van aconseguir un lloc capdavanter en les respectives graelles de la jornada següent.

Finalment es va canviar el motor i en la primera carrera, es van confirmar els millors auguris. Amàlia va saber conservar la quarta posició i en aquest lloc es va mantenir durant tot el seu relleu. En la continuació Joan va posar un ritme una mica més exigent que el va portar a la segona posició tant de Classe 1 com D2. En la segona carrera les bones sensacions es van repetir. Joan es va situar al capdavant del grup de participants després de la sortida, posició que va aguantar menys de dues voltes a causa del toc per darrere d'un rival. Amàlia va sortir quarta, i va recuperar fins la segona posició.