PUBLICITAT

Imbernón apel·la a «la il·lusió i creure en les nostres possibilitats»

  • L'FC Santa Coloma rep en l'anada al Comunal l'FC Banants, que es treu de sobre la pressió del favorit
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de l'entrenament de l'FC Santa Coloma, ahir al vespre a l'Estadi Comunal Foto: TONY LARA

Llest l'entrenador de l'FC Banants armeni, Zsolt Hornyak, que ahir rebutjava la idea del favoritisme del seu equip en la primera ronda de classificació de la Champions League apel·lant a «l'experiència» de l'FC Santa Coloma en competició europea (20.00h, Estadi Comunal). «És el primer partit per nosaltres en la Champions», va dir. I és cert, però el nivell de l'equip euroasiàtic és una altra cosa, perquè la lliga armènia no és, ni de bon tros, el de l'andorrana. «Per tot, per ser un equip amateur contra un professional, els favorits són ells», va respondre el tècnic Richard Imbernón posant cordura a la qüestió, «però no es tracta d'això». Segons l'entrenador del conjunt colomenc, «tenim molta il·lusió», tot i que «el més normal és que l'equip armeni passi l'eliminatòria». Amb tot, Imbernón considera que ha d'haver confiança: «També hem de creure en les nostres possibilitats i, per què no, fer una cosa molt interessant i molt maca per tots».

L'FC Santa Coloma s'ha reforçat exclusivament per a la Champions amb Juvenal, Ilde Lima, Iban Parra i Cristian Martínez. Amb això, i un augment de les hores d'entrenament, Imbernón considera que el seu equip arriba a aquest matx en el millor moment de la temporada. «Nosaltres volem mantenir viva l'eliminatòria fins l'últim moment», va afirmar el tècnic colomenc. Hornyak, per la seva part, va llençar pilotes fora només apel·lant a la «imporància» que té aquesta eliminatòria per al seu club, destacant que l'FC Santa Coloma és un dels equips que té més internacionals andorrans en les seves files. «Ens hem de prendre aquesta eliminatòria molt seriosament», hi va afegir.

Imbernón ha estudiat al detall i com ha pogut el rival: «Sabem que juguen amb un 5-3-2 sobre el paper, però tenen dos laterals molt ofensius i els hem d'intentar frenar i aprofitar els espais que deixin al darrere». Amb tot, Imbernón es mostra caut perquè el Banants no ha mantingut la regularitat en el seu sistema: «Hem vist partits en què rebutgen les transicions i són directes, i d'altres en què combinen molt més». Amb tot, segons Imbernón «sí que són constants en entrades per banda i permutes al mig del camp». Les armes andorranes seran mantenir el mateix joc de la temporada, combinant «el màxim possible, aprofitar els extrems i intentar sorprendre des del darrere». Hornyak va confirmar que el joc del Banants és «molt ofensiu» i que ho serà així avui.

Richard Imbernón té, amb tot, alguns problemes per confeccionar la convocatòria, perquè fins ahir després de l'entrenament al vespre no sabia si podria comptar amb Rebés, que diumenge es va fer un esquinç, tot i que ahir semblava que podria ser a la llista. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT